Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Szögedi Zoltán Pincéje
Cím: 3325 Noszvaj, Mátyás tér (Gazdaházzal szemben)Email: info@gazsipince.hu
Web: http://www.gazsipince.huTelefon: 06/30-253-9550

Bemutatkozás

Szögedi Zoltán noszvaji lakos vagyok, őstermelő.
Noszvaj településhez feleségem révén kötődöm, 2001 óta élünk itt, egy leány gyermekünk van.
A szőlőtermesztésbe már nagyon fiatalon bevontak nagyszüleim, szüleim, mely így már közel negyed évszázados múltra nyúlik vissza. Az időközbeni örökségek, a saját tulajdonú ültetvények, és a bérleményként művelt területek az egri borvidék különböző településeinek határában találhatóak, nem csak Noszvajhoz köthetőek és családi gazdálkodással művelünk.
Korábbi években is készítettünk már saját fogyasztásra szerény mennyiségben borokat az általunk termelt szőlőből, de a lakóhelyen vásárolt pince adottságait és előnyeit céltudatosan kihasználva szeretnénk megismertetni a pincébe ellátogató Kedves Vendégeket termelésünkből és feldolgozásainkból származó borokkal.
Az általunk művelt szőlők művelésmódjai változatosak, az alacsony vízszintes kordontól kezdve a függöny-művelésig bezárólag. A szőlőfajták megválasztása nem nevezhető túl szerencsésnek, de 1-2 kivételtől eltekintve mégis törekszünk az önállóságukra, fajtajellegeiknek Látogatóinkkal történő megismertetésére és a házasítások - cuvée-k - elkerülésére.
Lehetőségeinkhez mérten a település rendezvényeit kihasználva, de csak a pincében van mód boraink ízlelésére, kvaterkázására.
Emellett előzetes igény esetén már pár főnek is szívesen készítünk hideg-, és sajttálakat a kóstolásokhoz.
Várunk minden kedves Noszvajra látogatót vagy a településen csak átutazóban, pincénkben megpihenő kirándulót. Különösképpen azokat, akik e honlap meglátogatása után célirányosan keresik fel pincénket!Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0