Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hotel Rubinia
Cím: 3300 Eger, Honfoglalás u. 31/aEmail: info@hotelrubinia.hu
Telefon: (36-36)410-580, (06-70)661-9077Gps: 47.8949161 , 20.3622644

Bemutatkozás

Szálláshelyünk Egerben, az ország egyik leglátogatottabb turisztikai központjában, a Szépasszonyvölgy feletti dombtetõn, családias környezetben, a belvárostól 1 km-re helyezkedik el.
Több mint 80 borospince, 4 étterem, 10 büfé, élõ cigányzene és jó hangulat várja az ide látogató turistákat.
A három épületbõl álló létesítményt személygépkocsival a Honfoglalás utcáról nyíló magán úton keresztül lehet megközelíteni, míg a Szépasszonyvölgybe közvetlenül a Hotel melletti 122 fokos lépcsõsoron juthatunk le. Ezáltal mind a Völgy, mind a belváros könnyedén elérhetõ, azonban vendégeink mégis a város zaja „felett" érezhetik magukat nálunk.
A Hotel fekvésének köszönhetõen egyik oldalról a Szépasszonyvölgy, míg másik oldalról a város panorámája nyújt felejthetetlen élményt. Ezen adottságoknak köszönhetõen csendes és nyugodt kikapcsolódás várja Vendégeinket.
Mindezek mellett szaunával, illetve a nyári szezonban(júniustól) mûködõ kinti úszómedencével, valamint Panoráma napozóterasszal várjuk a hozzánk látogatókat.
A pihenés mellett szórakozni vágyóknak ajánljuk biliárd-és asztalitenisz termünket. Ingyenes Internet hozzáférést, ébresztést és széf igénybevételt biztosítunk a fõépületben.
Vendégeink szintén térítésmentesen vehetik igénybe a zárt belsõ udvarban található parkolót. A környék számos természeti kincse, túraútvonalai, gyógyfürdõi és történelmi épületei is ide vonzzák a kirándulni vágyókat, akiknek kerékpártároló áll a rendelkezésükre.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0